Blandar upp och ner.

Slänger in lite bilder från ljusfesten igår.
 
 
Var en hel del fina båtar, sötas var nog ändå NPs lilla husbåt ;)
Tuvärr var det lite för ljust fortfarande när båtparaden kom in så man såg inte riktigt ljusets härliga sken i vattnet..
menmen.
 
 
Sen blev hela området rökfyllt och himlen lystes upp. Ängelholms Ljusfestival - Fyrverkerieshowen som är en av ängelholms stoltheter! Tog bara bilder i början för att visa känslan, sedan startade de riktigt stora, höga fyrverkerierna och de vill man se i verkligheten, inte genom kameran!
Men vilket fantastiskt fyrverkeri det var i år, nog ett av de bästa! 
Lille Willy blev väldigt rädd för fyrverkerierna så mamma fick hålla honom och matte höll för hans öron.
Två minuter efter fyrverkererna var han som vanligt igen och sprang överallt och skulle sniffa ;)
 
Så det var en fin kväll, nackdelen av väl att de flyttat scen och servering till badhuset, innan har där varit på andra sidan med. Vi orkade inte gå runt hela området så det blev inget litet gott att tugga på.
Men vi stannade till på macken påväg hem och då fick jag en liten mumsbit av mamma istället ;)
 
 
Idag är det lördag, Willy är idag fyra månader! (firades med att han fick sin första dentalstick som han tyckte mycket om)
Vädret är relativt fint. Ganska varmt och växelvis sol och lite vind. 
Har apsolut inget att göra (inga måsten iallafall) och blir lite rastlös. Har varit ute i trädgården och får väl gå ut en runda till sen (försöker få bort all mossa från stenplattorna)
Men så tänkte jag åka iväg och se om man kan få tag i lite blåbär nu. Jag ska göra blåbärssoppa till robin tänkte jag. Dock vill inte Robin så jättemycket åka till skogen och plocka bär, men jag vägrar åka dit själv så han får följa med då ingen annan finns :S
Hörs senare!