Dag med apor och krokodiler!

Hade superroligt på Tropikariet idag! Vi fick en guidad visning av ägaren själv tilloch med! Så bra present av mamma att ge oss en timmes guidning, var verkligen superroligt!
Vi fick gå in till surugaterna, fick klappa hajar (fast det var bara bodil som vågade det) Klappa och hålla i en orm (I DID IT!) klappa en krokodilunge (som var ganska sur!) gosa med lemurer (gud vad mjuka dem är) och en massa mer!


Mamma och bodil.

Så häftigt att vara så nära inpå aporna, där var en liten silkesapa som hoppade ner i en barnvagn (som var tom) och ägaren till vagnen hade lite problem att få bort apan därifrån ;)






(och ja fåglen är riktig, och levande, även om den ser ganska fejk ut på bilden)

Lemurerna i sitt bo..



Surrugatterna var verkligen överrallt när vi var inne hos dem. klättnade på bodil och grävde ner hennes skor dessutom!

Efter den guidade visningen och efter att vi själva också gått runt och tittat lite själv, så bjöd mamma oss på fika!


Valde att inte hålla på att fotografera när vi var med guiden för det var så roligt att bara lyssna, titta och hålla/klappa. Så bilderna är tagna sen när vi gick själv. Och man får inte ta bilder med blixt så därför är vissa bilder inte superbra, men går bra ändå ;)
Hade verkligen jätte roligt :) Har lärt mig en massa nya saker, fått reda på väldigt roliga fakta, och träffat djur jag inte annars trodde jag skulle hålla i eller ha klättrandes på mig :P
SÅ ROLIGT det var! Ett tips till alla - betala för en guidad tur på tropikariet, superbra och roligt!!


Kom hem igen vid sex tiden, bytade om till min one piece igen och började baka tårtor. Jag ska ju baka två tårtor
till min ena låssaspappas födelsedag på tisdag (han fyller 60) Och vi har bestämmt att han ska komma och hämta dem imorgon kväll efterssom han inte vet när folk dyker upp under hans födelsedag är det ju bäst att ha dem hemma. Men jag jobbar ju 12-18 imorgon, så det blev till att baka dem idag, och så gå upp lite tidigare imorgon och dekrorera dem och spritsa grädde och dylikt då så dem är fina tills han hämta den på kvällen ;)
Visar kanske bilder imorgon på hur det färdiga resultatet blev ;)

Nu är det snart middag, sen skulle jag igentligen duschat idag med men alla andra hann in tidigare och nu vet jag inte om jag orkar duscha så sent..  Kanske att jag bara tvättar håret lite snabbt efter maten. Så får jag duscha kroppen imorgon? Får se.