en dag i hemtrakter.

Vaknade upp vid halv nio och var grymt trött! Men efter frukost och så, så vaknade man sakta till liv igen ;)

Sen åkte vi till svärfar och ninni. Glömde dock bort att ta fram kameran då.
Men det blev en trevlig fika utan för ''Det lilla hönshuset'' och sedan fick vi även en inflyttningsgåva, så gulligt.
Tror jag vet exakt vart den ska vara i vårt fina lilla hus.
Bild kommer! Tusen tack för presenten och mysig fika!

Sen åkte vi till farfar Rune och hade en fika hos honom i hans trädgård.
Fick filmer från honom, som jag är väldigt spänd på, gamla svartvita filmer som verkar mycket lovande! Kommer tittas på under en regnig dag :)
Tusen tack för fikan farfar (och presenterna), förlåt att vi inte hann vara där så länge...


Sen tog vi en supersnabb runda i stan och kollade hur det såg ut där nu, sen åkte vi till färgargården en snabb runda, kanske inte för att man var jätte sugen på fika, men färgargården är norrköpings vackraste plats så det är tvunget att åka dit!


Fick se två svanar simmandes i strömmen, och så givetvis massor av söta ankor :)
Och Norrköping är så vackert på sommaren, och det är så synd att man inte har någon ordentlig tid till att bara gå runt, stanna och sitta och titta ut på strömmen, äta glass i parken o.s.v
Vi pratade och gjorde små planer på att försöka komma upp någon långhelg i sensommar och få insupa lite mer av Norrköping. Det är så vackert och man saknar det ibland, speciellt när det visar sig från en vacker sommardag ;)

Sen blev det att åka inom fotoautomen och äntligen fixat nya foton till mitt körkort. (måste byta efterssom jag ändrat efternamn, Robin måste även fixa nytt id-kort och det hoppas vi kunna göra nu denna månaden)
sen åkte vi och handlade, och nu är vi tillbaka i finspång med Bob. Klockan nio kör ESC igång och då ska vi äta gått och mysiga framför tvn och heja på rätt låt! Sen blir det lite spelande innan vi däckar av sömnbehov!