Första maj.


Underbart vackert och varmt väder idag! Och igår fick vi hit våran gräsklippare så idag klippte robin gräset för första gången på våran fina lilla trädgård, och krattade nästan ihop allt gräset. Blev dock inte allt efterssom vi fick besök ;)


Blev huset fullt, då syrran och hennes sambo kom på fika med alla barnen :) Åt en stor härlig fika, och barnen lekte både inomhus och utomhus, och Geraldine och Ylva och Leo fick sett vårat hus för första gången!
Sen satt vi ute och snackade en massa strunt medans Robin visade xboxens värld, han hade ett skejtboard-spel och barnen gillade, speciellt Leo :)
Så en mycket trevlig eftermiddag ;) Får göras igen snart!

Sen blev det en liten promenad för mig och maken (oj vad varmt det är!)
Och nu ska jag nog ut en runda i trädgården och dra bort lite ogräs, om det inte är för varmt vill säga, solen står rakt på just nu så det kanske blir för varmt. Får testa!
Om några timmar ska vi åka upp till Rasta med Kollektivet och äta lite middag, hoppas på att det finns något gott men billigt så det går runt för oss att äta ute! Nu hade det varit gott med en smothie, men jag tror inte vi har varken yoghurt eller mjölk hemma :S
#1 - - Bodil:

Det var jätte trevligt. Det får vi defenitivt göra igen. :)