The trip <3

Nu så ska här visas lite bilder ;-)
Vi börjar väl med att visa det underbara hotellrummet vi fick på Weetwood Hall Hotell. Helt klart det finaste rummet vi haft där. Dessutom rum nr 1 så det var lätt att komma ihåg ;-)
Tar gärna det rummet igen!
 
 
 
 
 
Och vid 18 tiden på fredagen var det äntligen dags för själva träffen att kicka igång!
Blev väldigt kaosartat då lokalerna var nya och upplägget inte helt genomplanerat men lite folk fick vi allt träffat ;-)
 
 
Vi passade på att hänga med Achley, Megan och Nicola ;-)
Vi var även fachinerade över att 'Pierce' var så otroligt populär där, hade världens kö!
 
Lördagen blev en tur till ITV studios. Alltid lika spännande att se om man kan hitta några ledtrådar från rekvisitan på saker som ska hända i framtiden (för våran del såklart)
 
 
 
 
 
Jag passade på att sätta mig i Zaks stol ;-) Överhuvudet hos Dingel!
 
På kvällen blev det den stora galamiddagen som vanligt. Årets tema var ''Black and White''.
Så där var nästan 120 personer som gick med svartvita finkläder, rätt så roligt syn ;-)
 
 
Vi passade på att träffa 'Jimmy och Marlon som var lika glad som vanligt, även prästen Harriett och så Ronnie' som var otroligt trevlig! Det är härligt att få se en liten glimpt av hur de är som personer ;-)
 
 
Middagen blev jättetrevlig då de hade ordnat en liten överraskning i form av ett litet skådespel och 2 musikalartister! ;-) Helt underbart :-)
 
Efter tidig frukost på söndagen så bar det iväg till den underbara byn där man får gå runt och titta. Tur med vädret hade vi med! Inte mycket mer man kan begära :-D
 
 
 
 
 
 
 
Trots att det är fjärde gången man är där, så är det fortfarande lite magiskt att vandra i den byn :-)
 
Efter några härliga timmar där så åkte vi tillbaka till hotellet för en avslutande lunch. Då dök fina 'Zak' upp och då fick man passa på att prata lite med honom. Han är väldigt roligt att prata med. Lung, öppen och ärlig (kan man ju säga, haha)
 
 
 
Efter det åkte vi ner till stationen för att sedan därifrån ta bussen tillbaka till manchester. Vi checkade in på Marriotte och där blev det bara att slappa resten av kvällen. Vi passade på att bada i deras uppvärmda pooler, dricka gott och äta gott.
Sedan sov vi gott och länge innan det var dags för en lång god frukost innan vi checkade ut. Vi hade så mycket tid innan planet hem skulle gå så vi valde att gå den tryga timmes promenaden till flygplatsen. Det var helt underbart väder och vi fick bra vägbeskrivning från hjälpsam engelsman, så promenaden var bara skön <3
 
 
 
Tror inte jag kan beskriva hur mycket jag redan saknar England. Även om det är skönt att vara hemma hos maken och jobb och så <3 Hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag får åka till England igen <3
 
Tack finaste mamma och matte för de underbaraste dagarna ihopa. Jag hade så roligt med er <3 <3
#1 - - norrbotten emma:

fiina foton och fint hotellrum!


Svar: Tack 😊😊
Sandra Kaun

#2 - - Elin:

Så härliga bilder, får mig att längta till att ressa!!

Svar: Tack 😊 Visst är det underbart att resa?
Sandra Kaun