Bilder från i går.

Hade en toppenförmiddag med maken o willy och mamma o moster pia på lergökarallyt i går. Fina o roliga gamla bilar och god fika i solen ;)
 
Sen åkte vi hem och jag dekorerade tårtor och vikte lådor och gjorde de klara för leverans.
Sen var det duch och fixade som gällde innan vi åkte till kollektivets förfest ;)
Gjorde fem tårtor. En laktosfri som bara hade browniebotten,blåbär och sen grädde.
Men de andra fyra var brownibotten,blåbärsmousse och vitchokladmousse med lite mörkchoklad som dekoration. Verkade vara väldigt uppskattade för jag fick myckert beröm från gäster ;)
(vissa trodde jag var konditor till och med!) Alltid roligt att göra något som uppskattas!
 
Har även lite bilder från festen, glömde dock ofta bort att plocka fram kameran så det blev inte förren en stund sent på kvällen som bilder togs :
 
 
Mija och stefan fick en del hel presenter ;) och vi fick god mat, riktigt plock så man kunde fylla tallriken med precis vad man ville ha :)
Glömde ta en bild på mig o maken o visa hur fina vi var. Men Robin finns med  i ena bilden, blå skorta,slips och väst hade han. och jag är med på näst sista bilden i röd sametsklänning med uppsatt hår och brunt långt halsband :) Dock har vi båda två flicejackor på oss under bilderna ;)
 
Så tack för en underbar dag/kväll i går!
 
Idag, hade familjemysmorgon. Sov länge och sen fick willy komma in och ligga hos oss i sängen och mysa fram till klockan elva :) Sen god frukost framför tvn och sen läste man tidningen och slappade.
Klockan 18.00 ikväll är det fredriksdalsteatern som gäller!!!!
Enligt tradition sitter vi på första raden, i mitten, på sista föreställningen på fredriksdalsteatern och tittar på eva rydberg och alla medspelare på scenen! (gjordes även när vi jobbade på fredriksdal)
Dock är vädret lite ostabilt, men hoppas på att det inte ska regna. Iallafall inte ösregna genom hela föreställningen utan i såfall bara korta skurar. MEN hellst ser jag att det inte regnar alls för det är så mycket roligare då :) Fika i pausen är mycket mysigare om inte regnet gör ens mat geggit XD t.ex
 
Jag o maken kommer åka lite tidigare till helsingborg, ska åka inom siba o lämna tillbaka mammas blurayspelare. Och de stänger 17.00 så vi får vara där strax innan fem. Sen får vi gå en runda på ikea eller väla och strosa runt lite innan vi ska på teater med mamma,b-g,matte,pia,bodil och leah :)
Ser massor fram emot ikväll!!!
 
#1 - - mija:

Tårtorna var jättegoda. Tack snälla <3

Svar: Vad roligt att höra att de uppskattades :) Kram
Sandra Kaun