en dag på ikea!



Vaknade upp idag och kände mig faktiskt ganska ok med magen, så efter en lugn mysig morgon och förmiddag så åkte jag och finaste maken till ikea på eftermiddagen.
Blev en hel eftermiddags kollade och planerande, och vi åt även en sen lunch där (gottgott)
Fick handlat en del mindre grejer: Nytt soffbord, lampor, kuddar,påslakan, nya tallrikar/assietter/djupa tallrikar, glas och en massa annat smågrejs.
Sen har vi hittat lite möbler som vi funderar på, tex tvmöbel, hyllor,stolar och liknande. Men först måste vi få våran lägenhet så vi kan komma in och måtta och se så allt passar.
En stor prio är ju också att inreda till min klädkammare, vilket vi har börjat hitta finna lösningar till på ikea!
Så nu längtar man ännu mer att få komma in i lägenheten så man kan få ta dem besluten och åka och handla och få sätta upp nya fina möbler!!!
Och en possitiv grej är att vi kanske får lägenheten tidigare än den 15 februari (utan att betala mer hyra) så vi kan börja måtta och flytta dit grejerna i omgångar! WE LIKE! Så det är bara till att hålla tummarna ;)
Och kontraktet ska komma till oss på måndag med, tycker vi också om ;)


Nu är man ganska trött, men det var shönt att känna att man kan vara ute igen och röra på sig utan att ständigt ha väldigt ont och må illa, detta hoppas vi håller i sig!
Men kvällen kommer nu tillbringas med mycket vilande. Det blir snart middag, sen kanske det blir något film eller något för att mysa till det. Imorgon är det äntligen dags för Tropicariet med mamma och syskonen ;)