Stockholmsresa!

Vi bestämmde oss för att ha ett semestermöte här i kollektivet angående årets semester. Vi bestämmde att vi skippar portugal som tidigare varit planerat efterssom ingen ricktigt har råd detta året.
Så istället bestämmde vi oss för att boka in oss på sex dagas semester uppe i stockholm!




Vi bestämmde oss för att bo på långholmens vandrarhem, som är ett gammalt fängelse som nu är omgjort till hotell och vandrarhem. Ligger väldigt centralt och verkar jätte mysigt och till vettiga priser.
Vi fick dock ringa in och boka efterssom på onlinebokningen så kunde man bara betala direkt med kort för annars blev det ingen giltig bokning. Så pia ringde in men då blev plöstligt priset dyrare så jag fick ta över och lösa bokningen och då slutade det med en hundralapp billigare än vad vi fått fram från första början ;)

Så den 26:te Juni åker vi upp till stockholm, kommer åka första klass med sj (som dock inte bokas än) och bo på långholmen och så ska vi köpa stockholmskortet och gå på en massa museer och skansen och gröna lund och åka den hissen utanpå globen :) kommer bli helt fantastiskt! Längtar redan :)

#1 - - Agneta:

Låter härligt!

Stockholm är fint på sommaren,ni får det säkert jättebra och ni skulle ju kunna dra i nödbromsen innan ni passerar Norrköping så kan ni få lite semester även här!Kram

#2 - - bloggare sandra:

Hade vi gärna gjort men vi reser hem på söndag eftermiddag och jobbet kommer vänta på oss på måndagen så det hinns inte. Får ta Norrköping en annan gång, slutet av juli kanske eller något...