Karneval i förslöv!

Blir lite sporadiskt bloggande efterssom blogg.se fortfarande inte fixat problemet när man bloggar från mobilen med deras nya sida/layoute.
Men i går var det dags för den årliga karnevalen. Först åkte vi dock till syrran för en fika och träffa deras nya kaniner. Efter lite tjat bakade hon faktist kladdkaka och kanelbullar till oss, och det var mycket gott!
Genom hela fikan så regnade det, ibland verkligen ösregnade det.
Men vi begav oss till förslöv för att titta på karnevalen,syrran och barnen följde med.
När vi väl kom tillbaka till förslöv så slutade det regna, solen kom fram och det blev varmt och fint!
Detta höll i sig ända till karnevalen var över då det blev grått och började regna igen! Så tur med vädret kan man väl säga! ;)
 
 
Karnevalen startade!
Det bjöds på loreen, smurfarna, bebisar,fotboll,ronny & ragge, helan och halvan, pågatåget i förslöv, ryska ESC och mycket annat, bäst var ändå pirates of the carribean, eller pirates of bjäre som dem kallade sig.
Hade byggt en stor snygg båt, och alla karaktärerna från filmerna var med och dem höll en jävla bra show. Fektades, slogs, sjöng, dansade, stal och så vidare.
 
Fick faktist inte fottade dem andra karaktärerna för jag ville inte fota mer utan bara uppleva karnevalen ;)
 
Willy var med och tyckte det var mycket nytt och spännande/läskigt, men dock tyckte han inte om det höga ljudet, så mamma höll i honom och ''höll för öronen'' när det spelades för hög musik, då fungerade det bra!
 
Och det blev lite gåvor från karnevalsfolket, syrran fick ett frieri och ros. Sedan fick andra lite rosor, ballonger, godis och lite sånt :) Och så fick vi vatten och pizza över oss ;)
 
Sen efter karnevalen (och en kopp kaffe hos mija) så var det dags att åka hem. Då ville leah följa med oss hem, så det fick hon. Blev en lång dag/kväll, jag flätade håret på henne, målade hennes naglar. Sen tog vi en långpromenad med willy, sen lagades det mat och så tittade vi på lejonkungen 2. Sent gick hon och la sig tillsammans med filmen lady och lufsen.
 
Nu ska här dekoreras tårtor, Felicia och Tobias ska firas idag kl 15.00 och då ska jag ha med tre tårtor.
Och så ska jag baka idag (till symötet i morgon) och jag ska packa, fixa budget, skriva willy-lista, duscha, måla naglarna,duscha och lite sånt. Och givetvis gå på kalas. OCH hinna busa lite till med leah och willy ;)
Men nu får det bli tårtdekorerande och paketinslagning!
 
#1 - - Agneta:

Kul med karneval!Ni verkar ha mycket på programet tur ni har lite semester snart!Hoppas ni får det härligt då med och har tur med vädret! :-) Kram

Svar: Ja här är det fullt upp vill jag lova. Men bara roliga saker :)När har ni semester i sommar? Kram
Sandra Kaun