Är det morgon nu igen?


Ursäkta sena blogguppdateringen, hade lite batteri på telefon igår.
Men vi kom till Gekås igår vid halv tio. Sen ägnades hela dagen åt shopping .
Med gällande hur världen ser ut idag och hotet över  Sverige så har vi fått en fyra i riskskalan angående terrorrisk i Sverige, så högt har här aldrig varit... Så på turistställen är det nu ökad säkerhet. Ullared - är ett av dom ställena. Så här ståe polisbilar och securitasbilar överallt och en massa poliser. Det stör inte, men man reagerar verkligen över att möta tre poliser gåendes med k-pist (så lyckligt lottad jag är över att vara ovan vid att mötas av den synen)


Men för vår del var det shoppa och god mat som gällde.
En lugn födelsedag med lite guldklimpar ;-)


En bonus på dagen var väl att en skådespelare från Emmerdale skrev grattis till mig via sin twitter och gav mig en regnbåge som sken över byn 😊☺ Så söt han är ;-)



När vi tog nattblåsset (i minusgrader) så stos vi och studerade den ökade säkerheten. Ullared är en liten by där det inte händer mycket ,där är inte mycket liv i byn på natten. Men i korsningen där man kan köra ner till gekås stod en polis. När det kom en personbil som skulle bara köra förbi så leddes den in av polisen med lysande lampa, för att sedan kontrolleras av en annan polis, innan den fick köra vidare. Så gjorde de på varje bil.
Man känner ju sig ändå rätt trygg, men tyckte ofantligt synd om polisen som fick stå i korsningen under natten.  😨😨